Catalogne Nord - Du samedi 18 mai 2019 au mardi 25 juin 2019

Un documental per la sessió del mes de maig de cinema en català

Publié par  | Rubrique Catalan | Catalogne Nord

Seguim amb les projeccions de cinema en català que us porta Òmnium Catalunya Nord als pobles i aquest mes de maig canviem de registre i us proposem un documental: Que tenen en comú el director de màrqueting d'una multinacional, un vell torrer de fars i el líder d'un camp de refugiats sirians a Grècia?  La vida en aïllament, el bloqueig de l'individu i l'Estat a la Mediterrània... Aquests són alguns dels temes plantejats en el documental "El Periple" de Mario Pons Múria. Òmnium Catalunya Nord us el porta a la pantalla gran en col·laboració amb la cooperativa de producció i distribució Kalimago Films.

El Periple, (2017; 1h 12). Escrita i realitzada per Mario Pons Múria. Postproducció: Laura Hierro Garvin. Bando sonora original: Los Sirgadors.
La família d'Alfred es veu obligada a abandonar la seva casa, el foc més alt del món es va incendiar durant la Guerra Civil espanyola; llavors comença el camí de l'exili. Miquel, alt executiu veterà és despatxat de la multinacional on treballa. Necessita canviar la seva vida. Ammar, cap de compres d'una factoria automobilística de Damasc, fuig de les bombes a la recerca d'una llar segura. "El Periple", una història de tres exiliats.
Projeccions d'El Periple
 
- Dissabte 18/05/2019 a les 17h a Argelers, Cinéma Jean Jaurès
- Dijous 23/05/2019 a les 20.30h a Bao, Salle Évora
- Divendres 31/05/2019 a les 20.30h a Cabestany, Centre Cultural
- Dimarts 04/06/2019 a les 21h a Prats de Molló, Nouveau Palace
- Dimecres 19/06/2019 a les 20.45h a Oceja, Le Puigmal
- Dimarts 25/06/2019 a les 21h a Prada, Le Lido
 
Us informarem dels dies i horaris de projecció a les sales d'Elna i Tuïr en un proper butlletí informatiu.

  • URL: Non communiquée
Un documental per la sessió del mes de maig de cinema en català, Catalan à Catalogne Nord. Retour en haut
Dernières actualités publiées

Le Site Catalan

1er média pure player en Catalogne Nord, le Site Catalan contribue quotidiennement à la diffusion de l'actualité sociale et culturelle du département des Pyrénées-Orientales et des alentours.
© Images: Stocklib | Epictura

Restez en contact